Трейдвуд - ламелі, паркетна дошка, дрова дубові, дубовий брус Київ, тирса купити в Києві

Ясенева дошка

Ясень за твердістю не поступається дубовій дошці. Головна відмінність цих двох дуже схожих порід в текстурі це те що дубова текстура більш спокійна і плавна, а ясена насичена, неповторна, надзвичайно красива і завжди привертає захоплені погляди.

Ясень має благородні відтінки. Його масив має красивий колір і виразну текстуру, на ньому чітко проглядаються річні кільця. Він дуже вимогливий до дотримання технології сушіння: йому необхідний повільний, але нетривалий режим, щоб дошка не розтріснулася.

Масив ясеня характеризується міцністю, в’язкістю і еластичністю. Тверда деревина мало всихає, не дає тріщин, піддається обробці, волокна добре гнуться, витримують вплив на злам. У деяких випадках, дошки з ясена в м. Києві можуть замінити дубовий масив через очевидні подібності їх властивостей і зовнішнього вигляду.

Масивна дошка з деревини ясена застосовується у різних галузях – суднобудуванні, авіабудуванні та вагонобудуванні. Крім того, ясен широко використовується в будівництві, токарному і столярному виробництві, для виготовлення меблів, паркету. Деревина ясена добре підходить для виробництва ручного інструменту і спортивного інвентарю. Багато воліють купити масив ясена для його подальшої обробки, адже готові вироби добре піддаються фарбуванню. Добре оброблений масив ясена відрізняється довговічністю і простий у догляді.

Бруківка тернопіль